tisdag 28 augusti 2012

Lite om varje...

Min tös löpte häriveckan igen, hade ju beslutat att låta saker och ting ha sin gång. 3 kullar på två år får man ta och hon skall efter denna kullen vila i ett år, hade iof önskat att hon väntat lite längre med löp men hon är i enormt bra kondition.

Tyvärr visade det sig att Willie inte alls var intresserad inte överhuvudtaget :-o

Samma dag får jag samtalet om att Apophis nu markerar som en tok och att situationen på nolltid blivit ohållbar. Snabb omplanering, Laïka får åka till Apophis och hennes dotter Diva får istället paras med Willie, förhoppningsvis har han vid det laget kommit på vad han skall göra.

Dagen innan jag skall hämta Laïka i lördags så ringer en  nära vän som velat låna Willie till sin hona, honan löper. Nåväl en främmande hona kanske kan göra susen, skada gör det ju inte i alla fall, inte annat då än för min vän som riskerar åka tur och retur i onödan. Tack och lov är det ju inte så fasligt långt att åka... nu väntar vi och håller tummarna att Willie skall vilja para tösen som idag kom igång igen efter resan.

Än så länge ser det inte så ljust ut, tösen flirtar och höglöper, Willie visar visserligen ett visst intresse men fräser också åt henne.... förbenade hane alltså!

De små som Candy fick för tre veckor sedan idag, växer så det knakar och börjar nu bli riktigt stora och söta :-) På söndag får jag äntligen se dem igen för första gången sedan de föddes, helt otroligt att man kan ha en kull så nära och inte lyckas få komma och se dem tidigare :-o 

Inga kommentarer: