onsdag 22 augusti 2007

Dag 68 + Himalaya

På kattungefronten inget nytt, dag 68 har passerat utan några tecken på kattungar i antågande.

Idag har Himalaya gjort stora framsteg, hoppas att det inte backar bara!

När jag på förmiddagen när jag var in i sovrummet för att vika tvätten som blivit sorgligt åtsidosatt sista veckan så låg Silvia och vilade på tvätthögen på hyllan.
Mitt emot under sängkanten satt Himalaya och tittade då jag gosade med Silvia innan jag började rota runt med tvätten och kasta den på sängen för vikning och sortering.
När jag gör detta ropar Himalaya och tittar fram efter en stund så kommer hon fram och nosar på mitt ben, ytterligare en liten stund hoppar hon upp på hyllan där jag som bäst är med händerna och rotar runt i klädhögen. Krockar nästan med Silvia på köpet.
Två gånger nosar hon på min hand utan att göra något, sista gången så höjde hon tassen beredd att slå så jag sa åt henne med halvskarp lite dov röst. Bara talade om att något slå vill jag inte veta av det är inte acceptabelt.

Medan jag viker kläder strosar hon sen runt på golvet, tjafsar lite med Silvia som tagit favoritplatsen i fönstret och lite annat.

Ytterligare senare på dagen så sitter jag i telefon, eller när det gäller mig, vandrar runt i telefon.
Blir sittande en stund på sängen och Himalaya kommer direkt fram från sin gömma under sängkanten, nosar lite på mitt ben och strosar runt lite samt ropar.
Några minuter senare (15 kanske) så kommer jag tillbaka till sovrummet, fortfarande i telefon men ställer mig då bara i dörröppningen. Då kommer Himalaya fram, ända fram till dörren där jag står och tittar ut.

Mot kvällen när vi sitter i vardagsrummet så kommer Himalaya vandrande, hon har självmant gått ut ur sovrummet och går runt i lägenheten och utforskar.

Det går frammåt, sååå skönt efter dessa 3-4 veckor att äntligen se framsteg hos henne.
Gosgumman.

Inga kommentarer: